De lekkerste keuken van Venlo op locatie

Wilt u thuis of op het werk genieten van de lekkerste keuken van Venlo? Of heeft u een speciale gelegenheid en wilt u genieten van een avond vol plezier, lekker eten en drinken? Dan bent u bij Bonjoere het juiste adres!

Van een heerlijk menu bij u thuis tot aan een feestje in uw achtertuin. Een zakenlunch of business event. Voor Bonjoere is geen enkele vraag teveel. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, wij denken graag met u mee.

Een uniek concept met focus op smaak, kwaliteit en pure verse ingrediënten

Zorgeloos genieten

Onze nieuwe locatie

Bonjoere op Waeg

Op 1 oktober 2020 hebben wij de sleutel gekregen van onze nieuwe locatie de Waeg. De Waeg is een multi functioneel gebouw met enorm veel mogelijkheden; een grote zaal, bar, een heerlijke tuin, een terras, een privé speeltuin en zelfs een fietsenstalling. Door de enorme ruimte kunnen we de 1,5 meter norm in tijde van corona handhaven.
We zitten vol plannen en kunnen niet wachten deze allemaal met jullie te delen. Voordat we definitief onze deuren openen zullen we de Waeg onder dompelen in de vertrouwde sfeer van Bonjoere. Het vraagt nog even tijd voordat we definitief kunnen starten en jullie mogen ontvangen.

Iedere stap van de verbouwing en andere ontwikkelingen zullen in ieder geval via Instagram en Facebook worden gedeeld.  Volg ons op deze kanalen en blijf op de hoogte van ieder nieuwtje.

Tot snel bij de Waeg!
Horsterweg 203
5928 ND Blerick

Iedere dag is een speciale dag

De Bonjoere Standaarden

Bonjoere staat voor genieten van de puurheid van het leven; de liefde, de vriendschappen, de gezelligheid, lekker eten en een goed gesprek onder het genot van een lekker wijntje of speciaal biertje. Zo maken wij van iedere dag en iedere gelegenheid een speciaal moment om nooit meer te vergeten. Met de Bonjoere standaarden houden wij onszelf scherp en de kwaliteit van onze service hoog.

Dat vinden wij belangrijk, u toch ook? 
Onze Bonjoere standaarden op een rij:

- Persoonlijke en vriendelijke service
- Kwaliteit en pure smaakbeleving
- Alle gerechten vers en met liefde gemaakt
- Pure ingrediënten
- Indische - Aziatische specialiteiten
- Homemade specials uit Louke’s keuken
- Gevarieerd aanbod
- Wekelijks wisselende menu’s
- Offertes op maat

Dat proef je

Alles vers en met liefde bereid

Maak kennis met David en Marlou

Het gezicht van Bonjoere

Wij zijn David en Marlou Vaessen-Wiggins en grondleggers van het unieke concept van Bonjoere.

Na 21 jaar een gemeenschapshuis, sport en feestzaal in Maasbree te hebben gerund volgden wij ons hart naar Venlo. We zijn gestart met de Yagua Skybar in de Nedinsco toren, gevolgd door Kefee Bonjoere; het pareltje van de Parade.

Een gezellig en gemoedelijk eetcafe dat voor vele als thuisbasis werd ervaren. De heerlijke gerechten die met liefde en traditioneel volgens de indische - aziatische recept werden bereid werden geliefd onder vele venlonaren en mensen buiten de stad.

Na 5 jaar sloten wij in mei 2020 onze deuren om te starten met Bonjoere op locatie vanuit onze eigen keuken en thuis in Blerick. Onze gerechten en onze service zijn identiek, alleen de locatie is voor ons telkens weer een verrassing!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact